Täällä taas pitkästä aikaa. Muttei mitään sen kummempaa kuin uusi Art journal -sivu. Eipä täällä meillä muuta tapahdukaan, päivät menee samaa rataa. Töissä pitkään, ruokaa, vähän kotitöitä, askartelua, Tähtiporttia, Art journal-videoita ja sen jälkeen nukkumaan. Johonkin rakoon pitäisi sisällyttää lenkkeily, mutta tuntuu, että muut tekemiset on kivempia.

2013-10-24%20002-normal.jpg

Mies päätti tänään lopettaa tupakanpolton ja kait se miunkin pitää liittyä samaan kerhoon. Kunhan olen polttanut nuo mitä on jäljellä. Suunnittelin polttavani 2-3 päivässä ja kun aski on tyhjä, lopetan kokonaan. Onhan se hurja rahan säästökin, kun ei tarvitse tupakkaa ostaa. Miulle riittää 15 kpl päivässä enintään, mutta miehelle ei enää riittänyt edes iso aski -> 30 kpl päivässä.... Pieni aski maksaa 4,70 ja iso lähemmäs 6 € (isosta en ole ihan varma), joten aikamoinen säästö. En kyllä jaksa ruveta laskemaan :)

Mie olen kyllä jo pidemmän aikaa puhunut lopettamisesta, mutta mies sen päätöksen sitten lopulta teki, kun joku varasti melkein täyden askin sieltä, minne hän sen oli jättänyt. Onhan tuossa lopettamisessa kyllä muitakin hyviä asioita kuin rahan säästö, terveys nimittäin. Jos tämä jatkuva yskä vaikka häviäisi ja tulevaisuus olisi muutakin kuin keuhkoahtaumatauti, joita monella tutulla on. Pahimmillaan se voi johtaa siihen, että täytyy elää happipullojen kanssa....

...kotona ja jos vaikka menisi johonkin kahville, täytyisi kantaa happipulloja repussa mukana ja viikset naamalla koko ajan. Ei kiva tulevaisuuden kuva. 

Että tälläistä täällä. Nyt toivotan mukavaa loppuviikkoa kaikille!