Ja hellät tunteet :)

Vierähtipä taas aikaa edellisestä postauksesta, mutta täällä taas ollaan. Niin että kyllä mie ihan tosissaan jatkan blogin pitoa, vaikkakin ihan omaan tahtiin. Kiitos kommenteista muuten. Pitkästä aikaa muistin kiittää :)

Mie sain uuden inspiraation eilen, kun taas katselin noita Youtuben art journal-videoita. Pitkästä aikaa tehdessä valtasi se ihana tunne, joka joskus journalointia tehdessä oli ja oli pitkään hukuksissa. Ideana näissä on leikata lehdistä kuvia, liimata ja tuunata niitä uuteen uskoon. Pitää vaan perehtyä tähän tyylilajiin pikkasen lisää. Esim. Teesha Moore tekee huippuhienoja juttuja lehtikuvista.

2013-10-14%20002-normal.jpg

Mie niin tykkään leikkiä vesiväreillä ja kirjoittelin ihan mitä mieleen juolahti sillä hetkellä. Kellokin oli sopivasti seitsemän pintaan illalla :) Lehtikuvia vain pitäisi leikellä lisää, onneksi miulla on matkalaukullinen ja yksi kaappi täynnä lehtiä, joista leikata. Mainoksista saa parhaimmat koristekuvat kylläkin, niitä vasta vietiin monta kassillista keräykseen....mutta ainahan niitä tulee lisää.

Eilen mie meinasin viettää muuten lepopäivän, mutta yhtäkkiä sain päähänpiston. Siivosin vaatehuoneen ja sieltäkin vietiin neljä kassillista vaatteita keräykseen. Nyt meidän vaatehuone on oikea huone, jossa mahtuu kulkemaan ja valitsemaan vaatteet ja jopa pukemaan. Pyöreä mattokin on lattialla. Ei ole enää mikään rättivarasto, jossa koko ajan oli joku vaatekappale naamassa. Tai kompuroi romuläjiin. Nyt tekisi mieli vaan ihastella sitä avaruutta ja siisteyttä. Eipä siinä kyllä mitään muuta ihasteltavaa olekaan, lattia on tehty aikoinaan jäteaineksista ja on kaksivärinen. Toinen puoli on beige ja toinen punainen, aika ruma :)

Tänä aamuna olikin pakkasta -2.6°C ja piti raaputtaa auton ikkunat. Pitäisi varmaan etsiä talvisempia kenkiä esille, jos näitä pakkasia tulee enemmänkin. Nyt mie voin käyttää miun nättejäkin kenkiä töissä, eikä aina vaan mukavia, rumia ja lättäpohjaisia :)

Mutta nyt mie lähden tästä touhuamaan jotain kivaa askartelua tai jotain muuta. Olen yksin kotona ja täytyy keksiä itselleen jotain mukavaa tekemistä. Sitähän mie kyllä keksin, laitan radion päälle ja vaikka leikkelen lehtiä, jos ei muuta.

Mukavaa viikon alkua kaikille!

P.S. Jos mietitte kommentoimista, tuossa tekstin alla oikealla on puhekupla, josta voi kommentoida. Sain entiseen blogiin kysymyksen siitä, joten ajattelin ilmoittaa asiasta :)